2021-09-24
好味指数😋😋😋😋回头指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️开心指数🤗🤗🤗🤗有同事发现呢间嘅烤鸡午市套餐好似好抵食,就拉大队嚟食!4个人叫咗4个餐,嚟到后发现份量非常大,食完之后差唔多打包返1个餐走,绝对可以叫少1个餐!不过想试多种味嘅我哋,都应该会拣打包!😆呢款午市套餐一律$128,有半只烤鸡(无骨或有骨),选择款式好多,有10款味拣!另外每个餐仲跟鱼片汤、凯撒沙律、薯角、白饭同饮品!🍴果味酱油蒜香烤鸡呢个系我个人觉得最好食,因为有甜甜嘅果味响面,令到烤鸡嘅皮有焦糖化,加埋酱油蒜香味,鸡好入味亦好嫩滑,最啱我呢位浓味宝宝!🍴三重芝士烤鸡芝士味都系唔可以错过,呢个系我觉得第二好味嘅!有浓郁芝士味,因为个面仲铺满芝士粉,令到我个口有芝士大爆发嘅感觉!🍴火山烤鸡呢个系5星辣嘅~ 连我呢个食得辣嘅人都觉得好冲击,不过我自己觉得个辣汁味道唔算太夹,可能系我自己唔太钟意呢种带少少酸嘅辣味,下次如果我想食辣嘅可能会拣辣椒脆烤鸡试下!🍴原味烤鸡原味烤鸡其实都唔错,不过如果有叫其他比较重口味嘅鸡,就建议先食呢款,因为我食第二旧时,响食咗咁多款浓味嘅烤鸡之后,就会突然间觉得有D boring!叫到一台都系鸡𠮶吓其实好开心嘅!不过
回头指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️
开心指数🤗🤗🤗🤗
有同事发现呢间嘅烤鸡午市套餐好似好抵食,就拉大队嚟食!
🍴果味酱油蒜香烤鸡
果味酱油蒜香烤鸡
🍴三重芝士烤鸡
三重芝士烤鸡
🍴火山烤鸡
火山烤鸡
🍴原味烤鸡
原味烤鸡
叫到一台都系鸡𠮶吓其实好开心嘅!不过食完因为太饱就会好眼瞓,返工人士要小心!呢个餐系好抵食,性价比好高!