2024-12-05 2369 浏览
啱啱头轮午饭时间满座。店员一早见我一个人攞飞排头位,等咗三四个字终于有人腾张枱出嚟。到嗌我number𠮶时同我讲一个人只能够坐吧台一定要畀后面𠮶几位入先。你系有咁嘅政策,见我一个人企喺度一早就同我讲悭我时间唔使等啦。仲同我讲一大轮公司政策系咁,唔知公司政策有冇叫佢哋一定唔好同个客讲要个客白等?佢叫后面𠮶两位入去𠮶阵时,我好𫍡异咁问佢:「吓?咁即系迟嚟唔使等就有得入。咁你见我喺度等咁耐做乜唔同我讲。」店员连一句唔好意思都唔识讲,只系畀块poker face你。上次刚开幕无耐,已经食过一次。点乜都话卖晒,味道亦唔见得有几出色,性价比同五分钟路程内嘅寿司郎完全冇得畀。加埋咁嘅垃圾服务,真系永久blacklist.