2020-06-14
2091 浏览
服务生嘅态度已经将餐厅定型😡🤬我人生从未遇过咁差嘅book枱experience, 话说我同我朋友夹埋打咗12次电话(晚上6:04分开始打) 最终有一位劲冇礼貌嘅staff(男)听电话, 语气劲差好似唔想捞咁问 ”有乜帮到你?” 好似我阻住佢咁。我问”Omakase dinner同corkage分别几钱呀?”尼位staff好寸咁话”我唔清楚㖞 我系part time同第一日翻工” 听完佢嘅答案兼劲乞人憎嘅态度我已经火都嚟, 家下咁嘅时势等俾人炒啦!!!我之后话”咁你有冇其他同事可以答我?”重点嚟啦, 个冇礼顿staff答”冇。我老板瞓紧觉 我唔方便打搅佢”END of ConversationBook枱已经咁 大家亦都唔好expect service有几好, 永远唔会试🤬🤬🤬🤬🤬🤬
我之后话”咁你有冇其他同事可以答我?”
END of Conversation