2021-12-25
利申,曾经帮趁过杭州店,6年亦帮趁过此店,绝对无问题,于是早一星期已经订位,一进入大门攞位,就有一个身穿西装嘅男人用很不屑的语气话带他去2号枱,我们莫明其妙的,第一次见面,无得罪佢,唔明白为何有这种态度。食物水平十分之普通,如一般屋村酒楼,但却收尖沙咀价钱!食套餐,花胶薄如纸,鲍鱼算细只,人参汤淡如水。焗蟹盖无蟹肉,只有蟹柳丝,有一味紫纱白玉,豆腐无味,连豆味都无。蟹粉小笼包蟹味其淡。唯一可以一赞系甜品,椰子雪粑。(应该系买返嚟)最最最差系服务,侍应们像游魂,自己倾计倾个不停,要牙签,攞左出嚟,不过随手放咗落隔离枱。开始等左二十分钟无嘢上,一上第一样野之后同时嚟鲍鱼同小笼包,咁自然先食鲍鱼,要求侍应留低笼仔个盖保温。五分钟后一个疑似经理操内地口音嘅女士,无厘头走嚟打开盖,我哋一齐望向佢,佢竟话睇吓你哋食咗未?如果食咗就收走。完全不合格的低水平啦!如果食咗就会打开盖.等你收啦!PS 张枱相当大,完全无必要急于收碟。结论:一班完全唔合资格嘅楼面侍应,随意地,胡乱地招呼,使食客啼笑皆非。个人就绝对唔会再帮趁!是见到facexxxxx 内广告才决定一试,结果非常失望,彻底破坏咗一餐节日午饭!如
食物水平十分之普通,如一般屋村酒楼,但却收尖沙咀价钱!
蟹粉小笼包蟹味其淡。
唯一可以一赞系甜品,椰子雪粑。(应该系买返嚟)
完全不合格的低水平啦!如果食咗就会打开盖.等你收啦!
PS 张枱相当大,完全无必要急于收碟。
如果评分有负分,呢间应该系负五星!