2024-10-16 420 浏览
前几日去堂食,就叫咗套餐A加杯嘢饮,套餐A有北京烤鸭、酸菜鱼、鸭架同埋薯仔丝。1️⃣北京烤鸭仅系点两个酱食都想呕,真系好难食!2️⃣酸菜鱼我觉得就一般,不过有个贴心嘅位就系下面有蜡烛保温,食完之后都见到有小小水蒸气向上飘,呢点其实好贴心!3️⃣鸭架其实唔系几好食,我哋食咗几啖就唔食了4️⃣薯仔丝就好酸,食完先会感到到薯仔丝本身个味道,个陈醋可能放得有啲多。5️⃣嘢饮方面,我叫咗一杯暴打青瓜柠檬茶,其实就一般咯,个样真系好丑,完全就同相唔一样,嘢饮又唔可以跟套餐,仅系可以单点🙁🙁6️⃣我哋啱啱坐低佢叫我哋扫QR code,我哋一到扫入面哋套餐全部冇晒,然后我哋向男职员问可唔可以落,系可以,后嚟听到其他台就冇套餐可以食。男职员同我哋讲我哋系最后一个,真系好幸运。不过点解系要人手落咧…7️⃣我哋最后食唔晒,就叫咗外卖盒,通常系会俾埋个袋,结果𠮶个肥肥地嘅女职员就唔记得咗俾袋。8️⃣食嘢嘅期间其他台,有差唔多8个人比我仲早到,佢哋坐咗半个钟都仲未有野食,然后很白目嘅女职员根本冇看出来,就问你哋点咗野食未,结果客人就闹佢话系你帮我落,结果女职员唔记得,女职员就道歉话食鸡煲得唔得,𠮶班客人就唔要,话要上网投诉,就走咗,可以睇到其
1️⃣北京烤鸭仅系点两个酱食都想呕,真系好难食!
3️⃣鸭架其实唔系几好食,我哋食咗几啖就唔食了
8️⃣食嘢嘅期间其他台,有差唔多8个人比我仲早到,佢哋坐咗半个钟都仲未有野食,然后很白目嘅女职员根本冇看出来,就问你哋点咗野食未,结果客人就闹佢话系你帮我落,结果女职员唔记得,女职员就道歉话食鸡煲得唔得,𠮶班客人就唔要,话要上网投诉,就走咗,可以睇到其实个女职员真系有啲白目

总结就系唔推荐
暴打青瓜柠檬茶