2021-10-25 368 浏览
今日放假,迟咗起身!就好想去下cafe chill下,饮杯咖啡食个all day breakfast啦!!!依到成条街都好多餐厅,行下行下,突然间系个街尾到见到一间细细间嘅coffee shop!好似几有feel咁,就入左去试下👋🏻出面得一台可以俾你坐outdoor, 好岩有带动物既人!🐶里面嘅环境唔系好大,大概有七至八枱左右,要落单嘅就要去cashier落单装修都系用工业风为主!至于食物方面,就觉得唔算太突出All day breakfast就不过不失,但个水波蛋就带带酸味,分唔出系柠檬汁定系个蛋坏咗🙈🙈个个蒜蓉虎虾意粉就有啲出奇地 唔知点解系甜既~怪怪地咁不过最惊讶嘅系佢杯咖啡好好饮我叫咗杯mocha, 以往系出面饮嘅mocha都比较甜,但系佢依杯做到岩岩好,唔太甜 带香浓咖啡味,好欣赏佢会咖啡觉得好饮🙊🙊会再去饮佢杯咖啡☕️
今日放假,迟咗起身!
好似几有feel咁,就入左去试下👋🏻
出面得一台可以俾你坐outdoor, 好岩有带动物既人!🐶
里面嘅环境唔系好大,大概有七至八枱左右,
要落单嘅就要去cashier落单
装修都系用工业风为主!
至于食物方面,就觉得唔算太突出
个个蒜蓉虎虾意粉就有啲出奇地 唔知点解系甜既~怪怪地咁
不过最惊讶嘅系佢杯咖啡好好饮