2008-08-06
打返几星期前0既食评先, 当日我地四人个(我~积奇梨, 祖安, 肥肥人及威威)好难得约到一齐食饭, 我就介绍去又一城0既<EXP>食, 因为我之前同祖安去食, 食完都会好满足地离开!!! 1. 番茄忌廉汁鲜虾意粉 ($65) ~ 呢个意粉我差唔多次次都会叫0架, 味道唔错, 虾无腥味, 意粉配上番茄汁效果好好. 不过我都会拣走d绿色豆豆, 因为味道怪怪0架!!! 2. 芥茉西冷牛肉Pizza ($68) ~ <EXP>0既Pizza都真系整出好出色, 馅料足够, 味道好, 而且Pizza 0既外层脆而松化, 好味!!! 3. 海鲜 + 檬粉米纸卷拼 ($42) ~ 卖相不错, 而且都几特别, 米纸卷加檬粉配上特制的酱汁, 味道真的不错, 可以一试!!! 4. 牛 + 猪串烧 ($36) ~ 串烧都系一样, 每次都会食的, 不过今次0既水准就差0左少少, 但系已经好食过出面0既串烧好多0架啦!!! 5. 多多海鲜蛋白炒饭 ($59) ~ 卖相够普通, 因为系比较清0既一样食物, 但系整体味道都不错!!! 6. 芒果美苹子(芒果, 苹果, 提子) ($26)
6. 芒果美苹子(芒果, 苹果, 提子) ($26) ~ 其实我地每人都叫0左一杯0野饮的, 不过我就推介我个杯, 好味好味!!!
P.s. 虽然已经静静鸡加0左价, 不过都系好值得去的!!!
整体评价 :一班朋友的好去处!!!