周末去左尖沙咀约个friend介绍咗How to Live Well。听个名觉得好特别,去到发现系间难得令我有惊喜既餐厅💕星期五虽然好多人但系佢哋嘅服务人员好友善又专业,一直笑容满面接待客人,唔同有啲好赶时间咁,呢样值得俾五粒星⭐️菜单都好多选择,好多嘢都想试!惊食唔晒,所以简单拣咗几款试吓先!好食以后一定会返嚟encore😋首先嗌咗杯嘢饮🍹劲多选择!难得有我最钟意嘅菠萝Boozy,我点会错过😌🍍🍍嘢饮都摆得好精致,唔会太甜好清新☘️🌟脆香豆腐鱼饼🌟呢个好好食,有豆腐味道😋够香口,唔会林pat pat。极力推介💗本身唔食牛嘅我,以为冇乜main course可以拣!竟然有黑豚🥹⭐️慢煮厚切日本四元豚肉+薯蓉+玉桂苹果🌟重头戏系main course!豚肉慢煮锁住啲肉汁唔干。好似我呢啲本身唔食牛嘅人,都可以享受到锯扒嘅感觉🤩🤩配菜都好丰富,尤其是肉桂苹果🍎连身边个friend都一羹一羹抢嚟食😆整体嚟讲性价比都好高❣️四周环境干净企理!服务员young同有礼貌(令到啲客人冇压力)👍🏻试咗几款嘢食都好好食!感觉到厨房团队都好用心🩷超惊喜喺食物细致位,例如玉桂苹果🍎总括嚟讲,我诚意推荐尖沙咀 How

嘢饮都摆得好精致,唔会太甜好清新☘️

🌟脆香豆腐鱼饼🌟

⭐️慢煮厚切日本四元豚肉+薯蓉+玉桂苹果🌟

总括嚟讲,我诚意推荐尖沙咀 How to Live Well👍🏻

• 慢煮厚切日本四元豚肉+薯蓉+玉桂苹果