2009-10-11 220 浏览
唔知点解, 系屯门好难先食到什河, 好似冇地方有得食咁!!今日系open rice睇到le一间有牛什食, 就立即去试.好开心, 真系冇白行(因为系好远特登行过去), 因为真系好好味啊, 又抵食!!我地两个人叫左两个什河+生菜+炸鱼皮+ 一罐可乐.什河($19)~~好大碗, 好多牛什(因为平日食果d得好小料), 河粉就一般, 又唔会好差, 又唔会特别滑~~好好味!!! 生菜($12)~~冇特别!!炸鱼皮($5)~~虽然系用一个好细既碟载住, 不过都几多. 非常好味, 好脆口, 就算放系汤都唔会淋哂, 依然好脆口, very good!!! 埋单$60.-好饱, 好饱!!!!!!我见好多人都叫肥腩食, 应该好好味, 下一次一定要试吓!!!!仲有个猪手睇落好正.终于搅到屯门好去处了!!!!!!!!
唔知点解, 系屯门好难先食到什河, 好似冇地方有得食咁!!

我地两个人叫左两个什河+生菜+炸鱼皮+ 一罐可乐.

生菜($12)~~冇特别!!

埋单$60.-
好饱, 好饱!!!!!!

仲有个猪手睇落好正.

终于搅到屯门好去处了!!!!!!!!
2009-10-11
  • 牛什河