餐厅: 豚丼のぶたはげ (德福廣場1期)
资讯:

好难得有日本过江龙黎到香港keep到咁上下质素味道都真系算正宗😂整体成个用餐经验都好好首先装修好日式 衞生都做得相当好侍应都好有礼貌 态度非常好食物卖相质素都对得住个价钱餐厅用电子落单叫左豚丼定食(并盛) 加左个虾天妇罗连加一$154想讲佢d天妇罗真系超级好食虾味浓 有调味 皮薄而脆 有落酱汁系面总之就好好食😂😂 我觉得佢d天妇罗系必食至于主角豚丼我都觉得好食但无天妇罗咁惊艳米饭用珍珠米 酱汁系果d日式甜甜地既烧汁猪系香 但有少少韧前菜系一碟菜加菇加豆腐既混合物冻既 不过我都觉得味道唔错定食套餐仲有豚肉味噌汤 茶碗蒸 咖啡啫喱 (或者应该叫蒟蒻)全部都好食味噌汤同茶碗蒸相当足料佢d蒟蒻系偏硬身既啫喱本身透明无味 主要靠上面既咖啡糖浆既味道唔会太甜 食完唔滞不过食晒成个定食系真心饱虽然我已经系叫普通size既豚丼 (佢有大size)另外要留意餐厅只接受电子支付 唔收cash
好难得有日本过江龙黎到香港keep到咁上下质素

佢d蒟蒻系偏硬身既啫喱
本身透明无味 主要靠上面既咖啡糖浆既味道
唔会太甜 食完唔滞
不过食晒成个定食系真心饱
虽然我已经系叫普通size既豚丼 (佢有大size)

另外要留意餐厅只接受电子支付 唔收cash
豚肉味噌汤定食 - 带广名物稀有豚肉丼定食(并盛)
带广名物稀有豚肉丼
虾天妇罗
豚肉味噌汤
咖啡蒟蒻
豚肉味噌汤定食 - 带广名物稀有豚肉丼定食(并盛)
带广名物稀有豚肉丼
虾天妇罗