2018-08-21 65 浏览
石板街系中环嘅特色,石板街旁有好多小店,有售卖不同种类物品的档口,系特色之一。我有时间会得闲嚟行吓,睇吓啲特色嘅物品。上openrice 搜查有啲乜嘢食,就被呢间小店吸引左,因为佢有一个十层海瞻杯。而且仲有优惠,订枱前,一定要了解有啲乜嘢优惠先入去啊。又攰又口渴先来一杯波子汽水😆😆😆紫菜包年糕,流心芝士集软、嫰、脆于一个点。🐥⭐⭐⭐⭐十层海胆杯,闻名不如见面。每一层都有不同的味道,越吃越想吃,每啖都有惊喜。Yes是惊喜唔系惊吓😜🐥⭐⭐⭐⭐⭐蟹子杨枝甘露芒果海胆卷,乐师傅推介,口感一流,啖啖芒果味、又啖啖海胆味、蟹子又脆卜卜。讃👍🐥⭐⭐⭐⭐⭐青苹果蟹子沙律,刀工一流、簿切青苹果带起酸甜口味。清新感觉,醒一醒味雷。🐥⭐⭐⭐海胆烧岩蚝,海胆、芝士拉𢇁、沙律酱、配上生蚝嘅海水鲜味,赞👍清酒鲍鱼烧鸡翼,无骨、啖啖肉,好味。🐥⭐⭐⭐云海板上飘,很新鲜嘅配搭,海胆配上蒟蒻面,又爽、又甜、又充满海胆香味。🐥⭐⭐⭐⭐自家制海胆雪糕,雪糕有椰青奶油味,好香、好滑,配上海胆,感觉新鲜,可以一试。🐥⭐⭐⭐

而且仲有优惠,订枱前,一定要了解有啲乜嘢优惠先入去啊。

又攰又口渴先来一杯波子汽水😆😆😆

紫菜包年糕,流心芝士
集软、嫰、脆于一个点。🐥⭐⭐⭐⭐

清酒鲍鱼烧鸡翼,无骨、啖啖肉,好味。🐥⭐⭐⭐