2020-03-13
今晚拣咗呢度同个朋友庆祝生日🎂事前book位嘅时候已经问定个到既staff可唔可以当日提前拎个蛋糕上去俾个惊喜朋友。佢一口答应仲话会帮手将个蛋糕放上去个碟度,碟上面会写上Happy Birthday,咁当然要收返$100切饼费啦。虽然呢间餐厅系工厦入面,但系入到去见到个环境同所有摆设同布置都好靓,真系好适合庆祝生日。我地叫左2个set dinner,appetizer有2款,我拣咗蟹饼,味道非常之好,好有惊喜。是日餐汤系甘笋汤,估唔到一样都系好好饮。main course 我就拣左牛扒,牛扒我就觉得有少少韧,但都唔算太差。食到最后staff上埋个生日蛋糕,碟上面句Happy Birthday写得好靓,staff仲好主动话帮我哋影相,仲用自己部电话帮我地影咗张相,之后晒咗出嚟入系个相架到送俾我哋,好窝心♥️我哋最后因为太饱所以冇食到个蛋糕,staff仲帮我地pack返个蛋糕入盒。到埋单𠮶阵,佢仲话无收到我地$100切饼费。整体黎讲,不论系食物,服务态度同环境,我地都好满意!一定会推介朋友嚟!
是日餐汤系甘笋汤,估唔到一样都系好好饮。
整体黎讲,不论系食物,服务态度同环境,我地都好满意!
一定会推介朋友嚟!