2023-05-28
中大伏!拣咗张单人台,坐低畀伙计要求转同人搭细台,但完全冇商量。转去嘅台面仲有食物残渣未清,要要求伙计先肯执。并且完全冇同搭台嘅人打过招呼,搞好耐。点咗龙虾烩意饭,一上菜先知唔系餐牌上印嘅图咁一只,系半只!食落就更大镬,不单止龙虾有沙,而且仅有嘅一小旧虾肉完全嚼唔烂,亦冇咩入味,放低旧虾肉,扒两啖饭,亦有沙沙嘅感觉,并且发觉饭还饭,汁变汤咁!餐饮点嘅芒果沙冰之类,转台𠮶位伙计居然送错去我原先𠮶张台⋯⋯ 然后转送过来 已经泻咗出来,搞到张台都有,就若无其事离开。饮咗一啖感觉味道都唔对路,于是起身、买单走人。收银台居然问都唔问要唔要打包(虽然我一定唔会)就收钱。呢间餐厅无论服务定餐食都系完全唔入流,亦冇评论中讲嘅咁抵食,简直就系垃圾,我保证我及我啲亲朋戚友绝对唔会再帮衬佢!唔讲喇,去附近粥铺医肚先。
唔讲喇,去附近粥铺医肚先。