2023-06-05 799 浏览
唔舒服无乜胃口就谂坐食粥,落外卖单:一个皮蛋肉片粥,肉丸粥,蒸萝卜糕,叉烧肠,炒米粉。首先,呢间粥家庄每样嘢嘅价钱都几平,又唔洗等好耐,但食物出来系好唔掂;1) 两碗粥难食到呕,杰过糊又无味,最惨系连材料都无味,究竟系点煮出来2)蒸萝卜糕好难食,无味,无任何馅,只系一旧完全纯白色由萝卜丝堆出来的萝卜糕。最闭系啲萝卜丝仲要唔熟,又无萝卜甜味,完全唔知自己食紧咩3)叉烧肠又系无味,叉烧硬,肠粉皮又厚又硬4)炒米粉又系无味,完全无配料,真系用油只系炒米粉出来,成盒米粉白雪雪,想揾一条配料都无呢间粥家庄系第一次惠顾,已令我毕生难忘,间店啲嘢真系好难食,已经唔舒服仲要遇上劣食,为医肚忍住食了一半,另一半难食到掉咗,真系绝对唔会有下次

3)叉烧肠又系无味,叉烧
硬,肠粉皮又厚又硬

2023-06-04
35 分钟 (外卖送餐)