侍应楼面经理态度极差,对客人爱理不理,终于叫到 佢嘅时候呼呼喝喝?我先系客人㖞,连经理都系咁 真系咁唔想做生意咩,环境污染,暗,发霉椅, 极不舒服。我叫咗个海陆空,同埋炭烧猪颈肉乌冬。 首先系个猪颈肉,炭烧应该系得个名,首先肉应该唔 系猪颈肉,肉质柴到不得了,好似食紧道具,另外啲 味道应该系后来嫁上去并唔系一齐煮,𠮶啲乌冬系用 极劣质嘅乌冬。好似食紧塑胶,汤底只系煮乌冬嘅水 冇味,污糟,油。另外系个杯可乐,完全模仿紧周星 驰电影食神嘅可乐。宁愿食垃圾都唔食佢。最好系过 海陆空。牛扒冇问我要几成熟,求其煮咗上嚟,肉质 味,只乳鸽好似出世冇耐就拎出嚟煮,细只到全部都 垃圾应该系最差嘅牛扒,虾好似死咗10次咁,无 系骨。明白点解呢几年执笠咁多间。越做越差请埋啲 福建人侍应。全部态度极差,唔应该有人再食