2024-01-17
今日行开北角 平时消费都会尽量帮衬小店!系OpenRice 揾左呢间古月食真系食到一肚火先讲服务方面🥲同朋友每人揹住个背囊 攞住袋野一开始店员安排我地去张二人座位细枱因为见到大半间餐厅都系吉既 冇人坐同埋𠮶个位系厨房出入口,所以态度都好好咁问店员(著住白衫Hongkonger 短头发 带住笑哈哈耳环既女士):可唔可以调枱,我地攞住好多野同埋会好快食完。女店员:唔可以,你地多野比张凳你咪得。我真系不解,眼见其他一人或二人既客人都系坐4人枱,而餐厅半个场都系吉既,另外餐厅出面冇人等紧,仲要态度好差咁回应,我黎食野点解要受你气?将心比己啦 你攞住好多野出去食饭 啲职员有位都唔调比你 要你缩埋一嚿食 仲要态度差 你会点🙁食物方面🥲见到OpenRice好多人推荐古"滑"鸡饭呀!真系估佢唔到 啲鸡髀系鞋既 啲饭系烂嘅 落得太多水😅环境方面🥲我成餐饭都系缩埋一旧食。地下污糟,墙壁都好多污迹。员工仲要全程系企住喺隔离,跟住出入呢系咁扫到背脊🤧黎左呢到先明点解有人话留港消费系智商税🥺🥺呢间古月入我black list 呀!!!
系OpenRice 揾左呢间古月食
真系食到一肚火
先讲服务方面🥲
同朋友每人揹住个背囊 攞住袋野
一开始店员安排我地去张二人座位细枱
因为见到大半间餐厅都系吉既 冇人坐
同埋𠮶个位系厨房出入口,
女店员:唔可以,你地多野比张凳你咪得。
食物方面🥲
见到OpenRice好多人推荐古"滑"鸡饭
呀!真系估佢唔到 啲鸡髀系鞋既 啲饭系烂嘅 落得太多水😅
环境方面🥲
我成餐饭都系缩埋一旧食。地下污糟,墙壁都好多污迹。
呢间古月入我black list 呀!!!