2020-06-08 169 浏览
原本想夜晚带女朋友去食烤肉,但佢话夜晚食咁多嘢好容易会肥,不如中午去食烤肉。又得㖞,假日一训醒就有好嘢食,正!餐厅位于旺角,交通方便,绝对唔难揾。拣呢间贪佢又有刺身食,又可以烧烤,一次过满足2个愿望😍餐厅环境舒适,职员会在铁板上细心铺上牛油纸,令食物不易烧㶶,我的手残女友表示很贴心,岩晒佢😂食物类别包括有肉类、海鲜、和食、饮品、甜品、炸物、汤、饭、刺身、野菜,食物应有尽有,总会一款啱心水。虽然系任食,但系刺身一啲都唔马虎,刺身食得出好新鲜,仲有我最钟意嘅带子添!另一个我最钟意嘅就系虾虾虾,系超级大只嘅虎虾,烧完之后香喷喷,肉质都仲系咁爽口弹牙!炸虾都系好出色,热辣辣炸起就上枱,粉浆唔会厚,只虾仲好弹牙添!

2020-06-06
午餐