餐厅: 食得喜小廚
资讯:

2017-07-05 1409 浏览
大胃D又食西多士 食肥野🙊==========================•雪沙西多士 $21 无问店员系咩馅 就落左order 因为抱住一个有伏齐齐中既心态🤗🤗咩都试丫嘛😘 .不过 上到黎又几靓仔㖞 切好哂一旧旧先拎去炸 表皮炸得几好 洒上少少糖粉代替左糖浆 碟边配上牛油 自己想搽几多就几多 唔错👍🏻 .食落原来中间夹左柚子酱 有惊喜 我搽左唔少既牛油上去 估唔到半溶既牛油配埋柚子酱既感觉一d都唔会觉得好罪恶😂反而觉得成件事好light 好refesh😂.😂顶 我食西多就系想食肥野之嘛 你咁light 边满足到我嫁! 但佢味道系唔错既 夹得几好既 又唔过甜! 之但系呢 我对真系净系钟情入面夹花生酱个只西多🤗 所以再有新款西多都唔会试😂相反如果大家有食过觉得好食既西多士 可以话俾我听🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻==========================食得喜小厨 (荃湾)荃湾西楼角街荃昌中心地下14-17舖
[荃湾] 大胃D又食西多士 食肥野🙊

==========================
•雪沙西多士 $21

==========================

食得喜小厨 (荃湾)
荃湾西楼角街荃昌中心地下14-17舖
  • 雪沙西多士