2018-06-10
此店主打二段料理! 二段料理即是上蒸下煮!亦即是上面是用蒸笼蒸熟食物,而下面则是用锅煮熟食物!!基本上佢有套餐 和 散叫 二种!! 当然套餐就抵食D 和不用烦要去选择!! 而散叫则比较个人化, 安自己喜好选择食物, 但就比较贵!!虽然佢主食是二段料理!但估不到雪糕冬甩比主餐更出色!!个冬甩外皮很脆口, 甜度不会太甜, 较合亚洲人口味!! 雪糕就是普通的雪糕!!二者合起来就好好食!!自选小食并盘, 可选3款食物, 但食物配上甜味的汁, 有点特别, 但喜欢与否就见人见智!二段料理都叫做几好食, 个乌冬是在锅内煮熟的, 因为乌冬在锅内黐底。 其实2款乌冬都好食, 不过个人觉得牛喜烧比咖哩乌冬好味!整体而言, 主食食物属于中间但偏向上少少, 不算十分特出! 但个雪糕冬甩就真系造得出色!!最后, 待应服务算不错, 很有礼貌,要什么都比! 可惜人手不足, 你要叫到佢就要花点时间!!
此店主打二段料理! 二段料理即是上蒸下煮!
亦即是上面是用蒸笼蒸熟食物,而下面则是用锅煮熟食物!!