2016-08-04 227 浏览
暑い!!暑い!!暑すぎる😫😫 我慢できずに抹茶アイスクリームを食べたよ。やばいやん~~アイスクリーム🎉生き返る!!😆これ、美味しい☺️抹茶雪糕 $30,都几大杯同重手☺️☺️略甜,奶味重,抹茶味不足,唔太浓郁,无回甘效果,抹茶控会觉得不够满足😃但胜在挺足料,由头食到尾都有雪糕,感觉相当实在,同埋质感都几滑😌😌对于钟意食偏甜或者重奶味嘅人嚟讲,其实系几好食嘅😄 ·依家好多间东海堂都陆续有雪糕买了而且,对于不太吃甜的人来说,一杯已经足够两人分享呢,如果一人食一杯的话,食完可能都会几饱下~ $30嚟讲,CP值合理,希望迟啲可以改善下个抺茶味其令更浓郁甘香😌😌 紫薯味雪糕比抺茶味的好吃很多,而且这次店员哥哥装的相当大杯,好开心呢❤️也是完全足够2人分享,$30嚟讲,都几抵食~~~~~~~呵呵

暑い!!暑い!!暑すぎる😫😫