2015-02-16 430 浏览
放牛牛,见到magazine有买,见到又咁靓咁得意,一谂住心黎试下。。谂住叫火牛牛因为贪佢有个棉花糖系上面。。但系因为火牛牛个雪糕筒卖哂, 跟住我就问我要水牛牛既雪糕筒配火牛牛既雪糕配料?店员话"唔得嫁,呢d 雪糕系公司设计唔可以乱咁转!估唔到呢间小店都有佢地售卖既宗旨最后我叫咗风牛牛 同 水牛牛风牛牛 系薰衣草雪糕,菊花威化,窝夫,菠萝首先薰衣草雪糕。。食落去。。好似厕所d香精加咗落去咁.窝夫一d 都唔软,干到呢。d 菠萝一食落去就知系罐头菠萝。。水牛牛。系牛奶盐雪糕,蓝莓,朱古力饼,有块蓝色糖块插系上面,拎完雪糕,未行出门口,蓝莓同朱古力饼已经唔系多仲要跌咗几粒落地下,男朋友个样好无奈,笑咗。。系牛奶盐雪糕几特别,咸味适中两杯雪糕都真系麻麻地,唯一系雪糕筒好食好似d 曲奇饼咁好厚好有口感!但系食到一半发现已经冇哂雪糕。原来雪糕筒中间系朱古力脆脆米。。钟意食既人可能会觉得好惊喜,但系我唔知点解觉得好似俾人呃咗咁既我d 雪糕呢??。。。。
最后我叫咗风牛牛 同 水牛牛
风牛牛 系薰衣草雪糕,菊花威化,窝夫,菠萝

火牛牛,水牛牛
外卖自取