2022-08-14 170 浏览
因为雪糕拉面既热潮店舖排队既人龙不断,想食又唔想排队既,可以系傍晚6点左右到就可以避开人潮。雪糕拉面花生味🥜既雪糕配辛辣汤底味道出奇好夹,雪糕平衡左辣度,汤底更浓稠,炙烧过既豚肉肥瘦平均,觉得半熟蛋稍熟过头,建议雪糕筒快手食,因为浸稔左就唔会想食。柚子雪糕拉面期间限定款,🍊桔味雪糕配柚子汤底,好清新好岩系炎炎夏日食,桔味雪糕味道好出酸酸甜甜忍唔住就咁食左。有块青柠,再唧既话就会偏酸,唔太好酸既话就唔好再加啦。其他补充以拉面价钱黎讲,性价比高,所以都经常食。除拉面外亦有沾面,海老沾面满满樱花虾都好吸引,下次目标就系佢。小食方面就平平不错,唔算有太大惊喜。💕欢迎FOLLOW IG📳na.foodie_tour

雪糕拉面

柚子雪糕拉面