2016-09-15
起初以为甜品屋, 原来有西餐食。店内环境好大多位, 6:30入座巳说7:30还枱, 有点过份, 赶头赶命食。招牌菜其中一个汉堡扒, 上菜时感觉似pepper lunch 铁板加封套, 贴心给小围巾遮挡热力弹出来的汁, 虽然是黑椒汁, 不过太少汁, 唔太感觉到, 份量不算多, 对我来说刚刚好。Carbonara 意粉无影相, 味道偏奶油重, 几香滑, 食完好饱。蟹饼有少少失望, 与相片有出入, 形状似雪藏小鱼柳, 食不出蟹味,口感偏软。甜品没有试招牌限定蜜瓜咩雪糕, 有点贵。叫个standard雪糕班戟加糖浆, 口感不算好滑, 但切起来软琳的。点晴的焦糖咖啡蛋糕雪糕芭菲, 卖相吸引, 可惜我唔钟意太多cream.比哂朋友, 配合咖啡雪糕与啫喱好味。整体: 服务有点催人走, 食得有点压力, 虽说full booking.但埋单时还见吉枱.食物: 甜品多款式配搭, 不错环境: 空间大, 座位舒服
整体:
食物: 甜品多款式配搭, 不错
环境: 空间大, 座位舒服