2025-01-16
近排天气又转冻,最啱就系打边炉,我今日就去咗食牛気嘅澳洲极尚和牛 + 海鲜放题,每位成人嘅价钱系 $398,限时120分钟!火锅汤底有好多唔同选择,我哋就试咗近排期间限定嘅北海道蛤蜊鱼汤🐟呢一个套餐包咗好多款唔同嘅肉类,包括必点既特选日本国产牛肩🇯🇵 同埋 澳洲极上和牛🇦🇺,两款牛肉都劲多雪花,近乎做到入口即溶,非常高质!除咗呢两款牛肉之外,佢哋仲有好多唔同嘅选择,包括澳洲谷饲黑安格斯牛🐮、SRF美国极黑牛、特选牛小排 、美国肩胛肉眼 、谷饲牛肩肉、牛舌👅 、牛骨髓 、日本赤鸡鸡爽肉🐔、精选鸡腿肉🐓、特选豚肉🐖等等,劲多唔同选择🤩🤩除咗有咁多靓肉之外,海鲜一样有大把选择,例如系原只鲍鱼、日本帆立贝🐚、花胶、青口、大海虾🦐、墨鱼滑🦑、脆鲷鱼片🐟、爽脆水鱿、白鳝片、竹笙虾滑等等,最夸张嘅系竟然连挪威三文鱼刺身 同埋 寿司呢度都有,真系好夸张!自助区嘅选择都好多,例如系意式蕃茄肉丸🍅、吉列炸虾🍤、日式蟹棒冷豆腐、迷你苹果脆脆批🍎、焦糖芝士巴斯克🍰等,仲有惊喜嘅就系意式蕃茄肉丸,同埋焦糖芝士巴斯克蛋糕,大家记得唔好错过!