可以由细食到大,一直都觉得超好味!!!!!!!!!!!!!!!以前去开黄埔果间,3间分店都去过...味道一样..每次都食酸辣汤底,鱼蛋同菜肉云吞...汤底 : 酸辣味道非常夹,唔同出面d铺头甘好似格眼加辣落去!!!!!!!! 每次都想饮晒佢...而且汤底有好多肉碎,好正!!米线 : 滑,弹牙,唔会好易断,同埋好多米线,包你食得饱饱!鱼蛋 : 大大粒,弹牙云吞 : 十级好味!!!重好味过湾仔码头水饺,重点系佢有3粒,出面d米线铺得果2粒, 我每次都会将2粒云吞放在最后,慢慢品尝!!!其他配料(如酸菜芽菜) : 足料!!!!!!酸菜好够酸,唔似出面果d系甜既而且唔酸既酸菜lor!!服务 : d阿姐好好人!!!!!!!!!!!!!其实成碗面真系好足料,好大碗,好抵食,每次食到肚皮就爆但都照食哈哈都唔明点解可以甘好食架!!!!!!一句讲晒 : 全香港最好味既米线就在云贵川!!!!!!!!!!!!!! 佢得3间分店唔系好多人识....我好希望佢地公司可以o系mk,tst,cwb开分店!!!!!
以前去开黄埔果间,3间分店都去过...味道一样..
每次都食酸辣汤底,鱼蛋同菜肉云吞...

每次都想饮晒佢...而且汤底有好多肉碎,好正!!
鱼蛋 : 大大粒,弹牙
我每次都会将2粒云吞放在最后,慢慢品尝!!!
服务 : d阿姐好好人!!!!!!!!!!!!!

正正正
2011-02-28