2020-07-01
谂住简简单单食个lunch,原本觉得环境ok就行入左呢间试,两个人各叫咗主食同一杯啤酒。点知一黎到,我以为系隔夜饭𩠌叮翻热,滑蛋?炭烧鸡?你地可以自己睇,真系不予置评🤦🏻♀️好失望(个味同叮饭一样,90几蚊嘅饭盒翻叮)当个乌冬嚟到,哗~个外表比较好d㖞⋯哈 个牛冇寿喜烧味 之余仲要又「鞋」又干嘅,救命 已经吾想再嚟食。试埋个咖哩汤,恳求揾到一丝希望🙂点丫 冇味嘅⋯人生好攰入得黎食野不求平靓正,但你都俾番相同价值嘅食物同服务我丫!全程冇Service,已经坐系最出,窗边,坐左一排都冇人,要走去揾人落单🤷🏼♀️最嬲系埋单时,好彩望一望张单,我哋点餐时系happy hour,但饮品收费系正价?于是一问之下,佢话系佢地员工落错单(点餐时menu写住HH$58毬花)我地问:你地落错单,但要我地硬俾呢个错嘅价钱? 对方点头表示:嗯。黑人问号???想去试的话,请自行斟酌,随时要负担「员工落错单 客人负责番」嘅风险。而本人真系吾会再去,黑 店 bye
而本人真系吾会再去,黑 店 bye