2023-04-03 547 浏览
📍Cake Sakura阿哥阿嫂结婚周年,难得一家人一齐食饭,有老有嫩有年轻人,当然拣蛋糕都唔可以马虎啦!最近睇到有一间bakery既蛋糕用稀有糖,标榜零胆固醇,无糖或者低糖版本,唔用牛油,而用大豆菜油,而且忌廉系用动物鲜忌廉,可以避开反式脂肪,真正啱晒一家大细食😎❗️❗️❗️最重要嘅系由落单去到见到个蛋糕都系一站式服务,完全唔使行出屋企一步,送货送到屋企门口,啱哂我呢啲懒人😍❗️❗️❗️👅 无糖保加利亚玫瑰蛋糕 6寸 $580个蛋糕吱花超级靓,仲有店主专登送嘅独角兽棉花糖,真系好唔舍得切开🥹蛋糕系用稀有糖,加入咗保加利亚玫瑰嘅粉红色花瓣,玫瑰香味唔会好似香精咁,清新得黎亦都好特别。入面嘅海棉蛋糕完全冇使用牛油同糖,实在得黎亦够湿润,啱哂keep fit或者关注血糖嘅朋友仔!
📍Cake Sakura

👅 无糖保加利亚玫瑰蛋糕 6寸 $580