芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
2024-07-21 278 浏览
事源本月13号同班fd book佐去食夜晚,因为人数比较多,餐厅安排佐矮枱比我地坐走廊中间,结果室内嘅雷射光嘅lighting就照足我地成晚,仲要不停闪啲红白蓝光咁转色,有时仲要照住你对眼黎闪,咁本身都觉得几影响食野,都有问经理可唔可以熄佐佢,但就话因为系中央控制唔可以熄,咁唯有忍住食完。因为佢要电话扫code可以叫到野食,咁点都要拎电话出黎同摆就放系枱面,点知佢啲雷射灯就扫到我电话个感光源,个前镜废佐出现晒啲紫色一点点,仲要Apple 保养系唔包!有Apple care都系包得$700蚊!本身都系想同fd开开心心食个饭,点知仲要再倒贴多$1950去整电话,同一班人去食,就有两部电话濑咗嘢,如果你地真系要去食呢间野,唔该三思!分分钟坏埋部电话倒贴去食!
2024-07-13