2022-10-12
餐厅:Cafe Terrace (尖沙咀)地址:尖沙咀亚士厘道24-38号天星大厦4楼平台喺天星大厦4楼呢间多国菜餐厅酒吧Poseidon Restaurant & Bar嘅露台出面,有一间参考咗澳洲墨尔本沙滩彩色小屋做蓝图🏠、整体感觉优雅悠闲嘅Cafe, 成为一众大小朋友嘅打卡位📸。呢间Cafe Terrace @cafeterracebyposeidon 开咗接近9个月,特设户外露天座位,有无一种好似去咗外国旅行🧳,一边听住海浪声🌊,一边享受美食同生活嘅感觉呢😎?咁啱呢排天气比较凉🌬,行出露台坐出面都唔会话太热,经过黄、粉红、蓝色嘅小屋同花墙🌸,拣咗个比较静嘅角落坐低,听住几有情怀嘅音乐🎶,放假过嚟呢度食饭都几写意🥰Lunch Set最平$58就有,包埋餐汤、蒜蓉多士同田园沙律🥗,是日嘅汤喺忌廉椰菜花汤。跟餐加$16叫咗杯Latte☕️,自认喺大胃王嘅你一于嚟挑战吓我今次食嘅呢个Big Lunch啦😌✝️Deluxe All Day Breakfast $198呢个接近$200嘅All Day Breakfast有咩因素令到价钱咁贵⁉️原来当中有成11款食物,其中最突出嘅紧喺炭烧新鲜龙虾
地址:尖沙咀亚士厘道24-38号天星大厦4楼平台
咁啱呢排天气比较凉🌬,行出露台坐出面都唔会话太热,
Lunch Set最平$58就有,