2024-09-16
香港Pet Friendly 嘅餐厅唔算太多,但观塘有呀💡🏕️ 营足四季成个Setting都有Camping 感觉,露营车啦~ 木枱櫈啦~ 气油灯啦~ 几有Feel~ 🐶 户外位置主要俾狗狗同主人一齐坐,好彩系去晚餐,唔会太热。食物好多选择,主要以泰式为主🇹🇭 推介牛油果蟹肉他他脆饼🥑🦀,超薄脆饼装住大大啖油果酱,口感唔错!🍢泰式拼盘有齐猪牛鸡串烧、生菜包猪肉碎,🍍烧菠萝好甜,最正系劲多虾片,啱哂一路吹水一路食。呢度份量颇大,其实两个女仔食泰式拼盘都饱左,所以 🍖香烤原条安格斯牛肋骨 上菜时我系O咗嘴😲,因为太大份喇.... 每块都超厚哈哈哈打包返屋企都可以当两餐食。饮品点咗椰汁冰+芒果菠萝沙冰,唔错。冬天冇咁热可以再战坐室外哈哈哈🤭