餐厅: CAMPSITE (朗豪坊)
资讯:

2023-10-06 40 浏览
去左旺角依间露营风嘅餐厅🥰 周围嘅摆设、用具都好有心思👍🏻 真系令我觉得自己去紧户外露营咁😍 火焰烤啤酒罐鸡🐥 ($228)见到依个系新菜式😍 即刻叫黎试吓😎 火焰鸡打卡一流👍🏻 店长即席系你面前点火,制造火焰效果🔥 闻落超香啤酒味🍺 食落d 肉好滑身❤️ 仲跟左超多蔬菜垫底🥬烤原条鱼🐟 ($218)原条烤鱼放上个火炉到烧两分钟左右😍 劲有烧烤风味👍🏻 鱼肉质地好滑🥰 里面仲夹咗柠檬同埋香草,味道更加清甜❤️ 仲超细心起埋骨👍🏻👍🏻👍🏻 啱晒我呢啲惊哽鱼骨嘅人😆 侧边同样有好多配菜🥬慢煮鸡肉温泉蛋凯撒沙律🥗 ($88)凯撒沙律配咗慢煮鸡胸🐥 鸡胸肉一啲都唔鞋👍🏻 中间仲有一只温泉蛋🥚 烟肉碎片🥓 面包粒🍞 面包粒好香脆好香蒜蓉味🥰营火芝士玉米片🌽 ($75)墨西哥脆片,上面有橄榄粒、 蕃茄粒 🍅 芝士同青瓜粒🥒 再加上Sour cream同埋牛油果酱🥑 系我钟意嘅配搭😎营火巧克力棉花糖夹饼 🍬 ($88)依个超正超好玩❤️ 真系去左bbq 咁👍🏻 有个火炉仔俾你慢慢烧溶棉花糖🍬 再加上朱古力同饼干夹住食😎花生酱焦糖金脆奶昔🥜 ($88)花生酱味超香浓👍🏻 同奶昔超夹❤️ 上面仲有啲焦糖脆脆😍

火焰烤啤酒罐鸡🐥 ($228)

烤原条鱼🐟 ($218)

慢煮鸡肉温泉蛋凯撒沙律🥗 ($88)

营火芝士玉米片🌽 ($75)

营火巧克力棉花糖夹饼 🍬 ($88)

花生酱焦糖金脆奶昔🥜 ($88)
花生酱味超香浓👍🏻 同奶昔超夹❤️ 上面仲有啲焦糖脆脆😍 必点推介😎

绿茶🍵 ($48)
摆盘同样有心思👍🏻 用左露营杯🥰 更加有露营feel⛺️

值得一提😎 佢地嘅staff 都超nice 超有礼貌👍🏻 赞❤️

走个时发现原来佢哋有做早餐时候😱 下次一定要黎试吓❤️

CAMPSITE (朗豪坊) (旺角)
旺角亚皆老街8号朗豪坊4A楼15-17号舖
午餐