台式火锅一向都系我嘅至爱💕~今次同火锅控朋友试试佐敦的【锅霸】!!⁡🤩午市提供4.5小时任饮任食‼️啱哂钟意慢慢食嘅我🥰⁡晚市仲有无限时选择呢💯⁡【锅霸】提供5️⃣款套餐,今次试试《Level 3 西班牙伊比利亚黑毛猪套餐》。⁡汤底多达2️⃣0️⃣款,每款都好吸引呢🤩!!⁡🤣鸳鸯锅系必然的~⁡🥥药膳椰子鸡锅⁡汤底有清甜椰子味😋,而药材味微微,好滋补养生👍🏻!⁡🥬药膳特浓芫茜锅⁡青绿色汤底上放入满满的芫茜😍,浓郁芫茜清香味,令人开胃!!⁡🐷西班牙伊比利亚黑毛猪⁡油花均匀,肉味浓香,入口腍软细致!⁡🐮美国牛肩胛肉⁡大理石般油花,浓郁牛味及脂香,口感软嫩~⁡🐷西班牙无激素猪肉片⁡肥瘦适中,入口细嫩中带点嚼劲。⁡⁡仲有好多火锅配料选择,例如︰丸类、肠仔、牛柏叶、猪耳等等。⁡🐟脆鲩鱼片⁡有鲜味,唔腥,口感爽弹👍🏻⁡🍢手工三宝丸⁡必食墨鱼丸,鲜甜爽弹,有墨鱼鱼粒增加口感😋⁡🍢爆酱浓芝士牛丸⁡🌟必食之一🌟⁡咬开后,🧀芝士如瀑布般流出来,芝士浓香,牛丸弹牙!⁡✴小心烫口~⁡⁡🥬羽衣甘蓝⁡超级抗氧化食物🤩!! 要食多点呢~⁡口感爽硬,带点清新苦味,有解腻感。⁡🥤饮品柜有冷热,好贴心呢~⁡有台式茶饮🍵、养生饮品、汽水果
台式火锅一向都系我嘅至爱💕~
今次同火锅控朋友试试佐敦的【锅霸】!!⁡
🤩午市提供4.5小时任饮任食‼️啱哂钟意慢慢食嘅我🥰⁡
晚市仲有无限时选择呢💯⁡
汤底多达2️⃣0️⃣款,每款都好吸引呢🤩!!⁡

🤣鸳鸯锅系必然的~⁡
🥥药膳椰子鸡锅⁡
汤底有清甜椰子味😋,而药材味微微,好滋补养生👍🏻!⁡
🥬药膳特浓芫茜锅⁡

🐷西班牙伊比利亚黑毛猪⁡
油花均匀,肉味浓香,入口腍软细致!⁡

🐮美国牛肩胛肉⁡
大理石般油花,浓郁牛味及脂香,口感软嫩~⁡
🐷西班牙无激素猪肉片⁡
肥瘦适中,入口细嫩中带点嚼劲。⁡

🐟脆鲩鱼片⁡
有鲜味,唔腥,口感爽弹👍🏻⁡

🍢手工三宝丸⁡
必食墨鱼丸,鲜甜爽弹,有墨鱼鱼粒增加口感😋⁡

🍢爆酱浓芝士牛丸⁡
🌟必食之一🌟⁡
咬开后,🧀芝士如瀑布般流出来,芝士浓香,牛丸弹牙!⁡
✴小心烫口~⁡

🥬羽衣甘蓝⁡
超级抗氧化食物🤩!! 要食多点呢~⁡
口感爽硬,带点清新苦味,有解腻感。⁡

🥤饮品柜有冷热,好贴心呢~⁡
有台式茶饮🍵、养生饮品、汽水果汁等等,总有一款啱饮!⁡
最爱冷泡桂花乌龙茶,桂花清香芬芳🥰,乌龙茶浓郁甘醇,入口回甘轻盈顺口😋⁡

甜品每人一杯雪糕🍦!⁡
🍫MÖVENPICK朱古力雪糕入口细滑,朱古力味醇厚香浓😋,加入朱古力脆片,口感丰富有层次~⁡

锅霸环境舒适宽敞👍🏻,多以卡位为主,啱哂一班人聚餐,而且地点方便易达!⁡

4.5小时的任饮任食令我地都超满足🥰~⁡
  • 西班牙伊比利亚黑毛猪