2024-07-03
#周末好去处 依家同Lisboy去完playgroup 就会揾啲BB都岩去嘅餐厅食嘢🤤Babyfriendly呢度系同Lisba嘅青春回忆地方!都好多Boardgame🌟🍽️ 黑松露带子鲜菌烩意大利饭一来到呢间Cafe d回忆番晒来,即刻叫咁两个main加set🤤Lisba最爱黑松露,而Lisboy平时最爱食带子😋所以呢个黑松露带子鲜菌会意大利饭无得输,因为Lisboy钟意跑来跑去,Cafe安排我地入佢地个VIP房食🤤Lisboy 可以系长长嘅皮制沙发🛋️俯瞰成个旺角,一边食饭一边玩卡game、跑来跑去,开心放电🥳🍽️ 烟三文鱼忌廉蕃茄酱扁意粉番茄意粉🍝都系Lisboy最爱粉面之一,叫餐厅俾杯滚水渌一渌就俾Lisboy食,爸妈同Lisboy又系食到舔舔脷😋🍽️ 海鲜拼盘主食俾Lisboy霸占一大半,爸妈我哋就叫多咗个海鲜拼盘俾自己享受😋哗~有回忆炸蚝、炸鱼柳、炸蟹钳、炸带子同炸炸虾🍤全部都炸到脆卜卜,好好味!🍹 世界随你 & 节制还是升级套餐,有沙律、甜品同野饮🤤叫咗两杯特饮,个世界除你高到惊人,荔枝口味好Freshhhh🌟另一杯有啲似Fruit Punch🍹||
🍽️ 黑松露带子鲜菌烩意大利饭
🍽️ 烟三文鱼忌廉蕃茄酱扁意粉