(非会员)
2006-03-12 20 浏览
小妹好钟意上依度睇食评揾野食,真系好多选择,大多数食评都几好,冇失望.最近调左去青衣城,第一时间上黎看看先,有two target ,ces't bon ,& la parole,锁定.因加班收8点几,拿拿声落去,想先去ces't bon试下,点知比la parole 个recept的热诚拉了入去,冇所谓,横惦都想试,不过一入到去,冇乜客,得三台,打了过特,心想既来之则安之,坐在玻璃门边,都几好,不过梳化唔舒服,点食物,因一个人,放弃了set,点散餐,叫了鹅肝{因看了食评话好底},白酒青口{半kg}因我好钟意食青口,和一客肉眼,好,预备开餐,先试餐包,一拿上手冻冻地{微暖}心又打一特,鹅肝先来,一食有渣,好鞋,一点肝味都冇,{好在叫了半客},青口,用个黑煲上,一开盖好大酒味,太浓,青口有腥味,食了半煲,浪费了的青口,到主菜,肉眼肉质一般,但汁好似茶记,好似落了大量鸡粉,食到依度够哂失望,虽然半肚都冇叫dessert,个经理仲走埋黎问我满意否,我冇complain到,但一定唔会再来,用了差不多三百元食这一餐失望极,希望ces't bon会好好多.