2023-02-28 773 浏览
呢间舖头好多年前已经食过最近的起心肝开始写食评然后谂边啲餐厅我一定要去写, 庭寿司绝对系其中之一第一次食佢嘅时候疫情都仲未开始,而当时嘅佢都仲有堂食好可惜而家佢已经冇再做堂食啦 对于唔系住喺青衣嘅人来讲都真系要专登揸车或者行去海旁吹海风食返返去个主角:食物好老实个人觉得寿司要好食取决于啲鱼生够唔够新鲜而呢度呢我觉得佢价钱合理 材料都算成正比不过佢最主打嘅系 火炙寿司, 而火炙寿司对于食材嘅新鲜程度呢都唔算太过重要嘅而系呢一个范畴呢我觉得佢绝对值得满分尤其系会令人一试难忘嘅火炙芝士玉子相信大部份人平时食寿司都唔会叫玉子寿司 原因系性价比低 食只蛋都要比1X蚊 但系呢度嘅火炙芝士玉子绝对可以颠覆你嘅谂法佢哋系玉子上面洒上芝士粉再烧焦香  一咬落去食到焦香味同埋少少玉子甜同芝士咸嘅冲击 绝对系一个崭新体验我第一次食完之后每次去都一定会食够3-4件先可以收手另外其他火炙都好好食以下系必食之选:火炙芝士玉子火炙明太子蟹柳火炙酱烧玉子三文鱼特盛火炙蒜香三文鱼腩火炙柚子油甘鱼性价比:8/10回头率:100%
呢间舖头好多年前已经食过

第一次食佢嘅时候疫情都仲未开始,而当时嘅佢都仲有堂食

返返去个主角:食物

火炙柚子油甘鱼

性价比:8/10
回头率:100%
2023-01-11
30 分钟 (外卖自取)
  • 火炙芝士玉子, 火炙明太子蟹柳 ,火炙酱烧玉子, 三文鱼特盛 ,火炙蒜香三文鱼腩 ,火炙柚子油甘鱼