-平时好少会去青衣🫥今次路过,就睇下有咩好食最后就拣左beans😗-开心果马苏里拉芝士薄饼配蜂蜜🍕($98)系开心果Pizza,平时好少见有依个口味~份量都足够,Pizza入面有芝士(*´꒳`*)食落口感好软熟😆再按个人喜好淋上蜂蜜,配上蜂蜜🍯味道更惹味个Pizza上面有开心果脆粒🤗开心果味不算好突出😂同我预期中成个系开心果味pizza有少少差落🫢-车打芝士薯条🍟(跟餐+$28)个薯条好好食☺️芝士🫕好香☺️外脆内软,一定要趁热食🤩-红豆抹茶窝夫😄($78)|蜂蜜|窝夫|红豆|抹茶雪糕|抹茶脆|香蒂忌廉|纯乳酪|第一次食Beans 窝夫(・∀・)原来同平时食的样系唔同架🤣Beans窝夫系似bagel样,口感软熟😌个抹茶雪糕都好好食😎旁边仲有红豆,抹茶脆等等~味道都不错👌卖相好吸引(*´Д`*)-Name🏠:Beans the Rambler Location📌:青衣青敬路31-33号青衣城2 2楼222号舖(港铁青衣站 F 出口, 港铁青衣站 G 出口, 港铁青衣站 A2 出口)价钱💰:开心果马苏里拉芝士薄饼配蜂蜜($98),车打芝士薯条($28),红豆抹茶窝夫($78)

平时好少会去青衣🫥
今次路过,就睇下有咩好食
最后就拣左beans😗
开心果马苏里拉芝士薄饼配蜂蜜🍕($98)
系开心果Pizza,平时好少见有依个口味~
份量都足够,Pizza入面有芝士(*´꒳`*)
食落口感好软熟😆
再按个人喜好淋上蜂蜜,配上蜂蜜🍯味道更惹味
个Pizza上面有开心果脆粒🤗
开心果味不算好突出😂
同我预期中成个系开心果味pizza有少少差落🫢
开心果马苏里拉芝士薄饼配蜂蜜

车打芝士薯条🍟(跟餐+$28)
个薯条好好食☺️芝士🫕好香☺️
外脆内软,一定要趁热食🤩
车打芝士薯条

红豆抹茶窝夫😄($78)
|蜂蜜|窝夫|红豆|抹茶雪糕|抹茶脆|香蒂忌廉|纯乳酪|
第一次食Beans 窝夫(・∀・)
原来同平时食的样系唔同架🤣
Beans窝夫系似bagel样,口感软熟😌
个抹茶雪糕都好好食😎
旁边仲有红豆,抹茶脆等等~
味道都不错👌
卖相好吸引(*´Д`*)
红豆抹茶窝夫

Name🏠:Beans the Rambler