2024-05-09
今次黎到一间文青cafe 一入门口就见到一排cd书 唔同既摆设等等 环境宽敞 坐得好舒服🥰 佢地有好多唔同既菜式都系采用左植物鸡/牛肉不可能黄金脆鸡块配自家制日本南高梅酱🍗鸡块采用impossible植脆鸡 用大豆蛋白制造 食落同真鸡肉冇分别 有一丝丝鸡肉口感 用左小麦粉去制成金黄色的面包糠 令到鸡块既外层十分松脆 鸡块醮上餐厅自家制梅酱 味道酸酸地几夹😍日式照烧汁不可能汉堡🍔用植物肉制成既汉堡扒 又厚身又大件 酱汁系餐厅自家制纯素蛋黄酱 选用天然材料制作 包括初榨橄榄油 苹果醋 荳奶 另外仲有好香脆既薯条🍟日式三文鱼照烧豆腐麻酱捞稻庭乌冬定食一个定食除左捞乌冬外 仲有6款冷盘 茄子 萝卜渍 素三文鱼 照烧豆腐 芭乐 关东煮 好丰富好抵食啊 卖相都好好睇 每款冷盘味道都好出色生酮青柠梳打🍹味道好清新 用黎解腻都唔错!红枣桂圆杞子玫瑰花茶☕️红枣 桂圆 杞子 都系有补气血作用 慢慢就知道养生既重要性‼️ 职员仲会帮我添加热水啊👍🏻
不可能黄金脆鸡块配自家制日本南高梅酱🍗
日式照烧汁不可能汉堡🍔
日式三文鱼照烧豆腐麻酱捞稻庭乌冬定食
生酮青柠梳打🍹
味道好清新 用黎解腻都唔错!
红枣桂圆杞子玫瑰花茶☕️