2023-05-28
呢几日咁好天,梗系想拣番啲可以透到室外阳光嘅餐厅😌咁啱行过观塘就谂起呢间啦。开呢间餐厅全部座位都可以望到出边嘅环境,两天就更加开心🥰天气咁热一入嚟梗系嗌快杯嘢饮先。呢度用QR code落单,可以customize返自己想要嘅味道。我就叫咗杯expresso tonic, 朋友叫咗杯香桃乌龙茶。espresso tonic上面嘅泡好棉滑,但系又唔会太厚👍🏼之前睇咗OpenRice食评已经谂住嗌佢嘅all day Breakfast😌一嚟到真系吓亲我,大碟到🤣总括每样配料都几好味😌另外,嗌咗个花雕鸡意粉,意粉嘅软硬度啱啱好,又唔会话太creamy好漏☺️之后朋友想食埋佢个豆腐芝麻蛋糕。😯豆腐味极重,好似真系食咗嚿豆腐落肚咁🤣🤣想揾靓景,但系又唔想坐户外嘅朋友,不妨试吓呢间餐厅 性价比都几高☺️
开呢间餐厅全部座位都可以望到出边嘅环境,两天就更加开心🥰