2016-03-30
食左一排清淡野,心痒痒想食返餐放题,男友好耐之前已经话想食呢间烧肉放题,今晚就圆圆佢心愿!我地1星期前book定枱所以唔使等位就可入座啦。我地入座系6点,收费$228/1, 加左$30 upgrade 鹿儿岛和牛。再加$50可以冇限饮指定酒精饮品,岩晒酒鬼男友。唔使10分钟,肉肉已陆续上枱。打头阵嘅系鹿儿岛和牛。一见佢嘅雪花已经知好正,雪白脂肪相间梦幻粉红瘦肉,放喺烧肉上略略烧一烧就可食用,唔使用力咬即融化于口,肉味香浓,加$30 upgrade绝对超值!再黎系澳洲黑毛和牛,佢较深色,但油花亦很充足,牛味很浓。呢度嘅肉类主要系牛豚鸡,包括不同部位,味道亦有多款,包括有烧汁、韩风辣酱、盐烧甚至有芝士。我地系食肉兽,所以都叫左一大堆肉肉肉。牛:牛舌、烧汁牛肋骨、韩风辣酱牛肋骨、五色胡椒一口牛、烧汁盛八特选牛五花、盐烧盛八特选牛五花鸡:盐葱鸡腿肉、韩风辣酱鸡腿肉、岩盐青柠鸡腿肉豚:芝士樱花黑豚肉、盐葱豚拖罗、韩风辣酱豚拖罗我最爱一口牛,够厚身,脂肪足,多肉汁,五色胡椒调味好惹味!男友最爱韩风辣酱豚拖罗,拖罗肥美,韩式酱汁不算太辣但够味,唔使沾其他酱料已经好好味。蔬菜我地都象征式order左少
我地1星期前book定枱所以唔使等位就可入座啦。
再加$50可以冇限饮指定酒精饮品,岩晒酒鬼男友。
我地系食肉兽,所以都叫左一大堆肉肉肉。
鸡:盐葱鸡腿肉、韩风辣酱鸡腿肉、岩盐青柠鸡腿肉
豚:芝士樱花黑豚肉、盐葱豚拖罗、韩风辣酱豚拖罗
蔬菜我地都象征式order左少少:
我加左$50任饮指定酒精饮品,其中一杯系青苹果汽酒,汽酒配烧肉真系绝配!