2021-05-23
睇相见到环境几好,有海景,所以今日同屋企人嚟试下侍应带我地入去𠮶阵,见到一排都系窗口位,望住个海景真系好正见到咁正嘅景即刻影返几张相先一开始会上咗前菜先,系甜甜地(腌咗?)嘅蕃茄仔,几好味我地嗌嘅第一样系敲糖棒棒鸡,侍应敲之前会问我地洗唔洗影相先辣辣地几好味!食落都好多鸡肉第二样系香芒山葵虾球,唔好就咁以为得3旧,其实唔止架芒果同虾球好夹,好味,不过唔系好食得出山葵,似沙律酱多啲~第三样系酸菜桂花鱼,虽然好多辣椒,但唔辣架桂花鱼好滑,而且份量都好多,入面仲有啲宽粉(?),几入味,个汤ok~ 第四样系川蜀烤鸡,侍应切之前会拎过嚟问我地洗唔洗影相先鸡肉都唔错,不过感觉就快去到有啲鞋第五样系金汤白菜,呢个份量就偏少,味道正常整体嚟讲嘢食都唔错,环境又好侍应服务都好好,每食完一样𩠌就会帮我地换碟,仲成日帮我地斟茶,见我地夹紧𩠌又会问要唔要帮我地都几适合同屋企人嚟食
侍应带我地入去𠮶阵,见到一排都系窗口位,望住个海景真系好正
见到咁正嘅景即刻影返几张相先
一开始会上咗前菜先,系甜甜地(腌咗?)嘅蕃茄仔,几好味
第五样系金汤白菜,呢个份量就偏少,味道正常