2022-07-07
今日终于黎到呢间想食好耐既花花打卡餐厅啦🤩🌸🌿 I’m not nothing!!!一黎到门口已经见到好多花花 有得坐出面同埋入面 天气热都系坐入面舒服啲😆 入到去坐低店员就俾咗Menu我哋睇啦 set lunch有汤有嘢饮😌 🎃餐汤系南瓜汤呀 好浓郁嘅南瓜味 甜甜地唔错 本身个set lunch系包嘢饮 转特饮有半价优惠 🍋西柚柠檬梳打 +$23酸酸甜甜感觉好清新好开胃 🍓士多啤梨蓝莓奶昔 +$24士多啤梨同蓝莓好夹 奶昔打得好滑身 好味😋 All day breakfast $128呢个全日早餐真系好丰富呀🤩 有牛油果、牛仔肠(猪肉)、脆烟肉、忌康炒蛋、炒野菌、焗蕃茄、蒜蓉牛油多士 同埋沙律净系睇个摆盆已经觉得好靓好吸引😋 特别想讲吓佢个蒜蓉牛油多士真系好好食 烤得脆身 蒜蓉牛油整得好好 好香👍🏻同埋个蛋炒得好滑身 蕃茄都好新鲜👍🏻 香煎焗厚切猪肉眼配牛肝菌忌廉汁 $128好好食!一啲都唔韧 好易切开 肉汁丰富 加埋牛肝菌忌廉汁好好食😋 薯蓉都整得好香好滑👍🏻 整体来讲 呢间I’m not nothing 环境舒适优雅 食物质素高 真系好适合喺度打卡食嘢 下次一定会再嚟 坐出边打卡
🎃餐汤系南瓜汤呀 好浓郁嘅南瓜味 甜甜地唔错
All day breakfast $128
净系睇个摆盆已经觉得好靓好吸引😋
同埋个蛋炒得好滑身 蕃茄都好新鲜👍🏻
香煎焗厚切猪肉眼配牛肝菌忌廉汁 $128
整体来讲 呢间I’m not nothing 环境舒适优雅 食物质素高 真系好适合喺度打卡食嘢 下次一定会再嚟 坐出边打卡😬