2023-08-21 471 浏览
上网见到有一间咖啡店,拉花做得好唔同嘅图案,我就专程去咗西湾河嚟试吓😎😎。入到去嘅时候,发现呢间餐厅有种亲切嘅家庭式咖啡店感觉,里面摆满咗好多装饰同埋公仔😚。⭐️ Latte佢嘅Latte真系好可爱,拉花嘅外框用朱古力绘画🤤🤤,脸部就用白色嘅泡沫,再加上一个朱古力福字🤩。可以睇得出嚟冲呢杯咖啡嘅师傅好有美术天份😻😻。作为一个外嚟嘅人,我都见到好多街坊客嚟呢度享受咖啡☕️ ☕️ ,同埋彼此倾吓偈讲吓近况,气氛真系好好👍🏻👍🏻。🧚‍♂️ 如果你有兴趣去呢度,要留意佢嘅营业时间。佢星期日系休息嘅,而星期二至日,喺下午五点就会闩门😛。🍄 总括嚟讲如果我想喺西湾河附近揾一间舒适嘅咖啡店,又想影张靓靓嘅拉花咖啡打卡🥹,呢间咖啡店绝对系个好选择😇😇。📍 Cs' Bakery西湾河西湾河街100号安业大厦地下A1号舖Shop A1, G/F, On Yip Building, 100 Sai Wan Ho Street, Sai Wan Ho

⭐️ Latte

🍄 总括嚟讲