2023-08-04
寻晚同3个朋友系旺角行 文具佬(最后一日营业😭😭),行完经过见到呢间猫猫主题cafe好似几特别,见价钱唔贵就入左试。听讲系新开既,职员介绍有13只猫猫,有唔同品种,都系老板自己养既猫猫#鲜蟹肉蟹肉忌廉意大利粉-蟹肉超大量!蟹子将蟹既鲜味带到出黎,有汁既意粉都预左会好食,呢个清清地唔错#轻煎北海道带子龙虾汁意大利饭-朋友话佢屋企唔会整呢个,所以叫呢个😂😂笑死!带子好完整好弹牙,加埋牛肝菌系正既🤤🤤#香草蜜糖烧春鸡-自问食鸡达人既我,叫我分开半只鸡做几份简直系easy job,呢个鸡最劲既系连鸡胸都唔会鞋,应该系春鸡既原因吧,值得一赞既系薯蓉,薯蓉吸晒鸡既汁,正到无朋友,撩下撩下就食晒😂😂#香煎纽西兰草饲肉眼扒-我地叫左5成熟,其实我个人prefer再生d,厨房做得唔错,做到我要既5成熟,加埋配菜同小蕃茄,唔错钟意猫猫既朋友唔可以错过呢间餐厅,其中一个副店长系只猫猫,佢有同我玩左一分钟🤣🤣跟住就反左去做野啦