餐厅: 堤岸酒吧及餐廳
资讯:

2017-01-03 3718 浏览
公众假期临急临忙约左朋友想食下午茶,间间酒店都话无得book,系walk in先到先得,打到去皇家太平洋酒店竟然有位!本住事旦有得食就得既心态望都无望过有乜食就订左个下午茶去到,咦?无人既?死啦实系伏泥架喇,公众假期都无人...仲嗌左个下午茶,唉算啦,当自己包左场,去食景啦店员帮我地一人斟左杯sparkling wine话今日每人都包一杯,然后话下午茶系即叫即做,大概等左15分钟就有野食喇哇!好靓㖞!佢既港女下午茶并唔系三层,而系只有一层,但都做到好靓,有个大棉花糖系上面好梦幻,我地心谂,靓既都应该不太好食,不过佢靓就已经当抵反架喇佢既下午茶有分咸点同甜点,食左咸既先,竟然每一道都好好味!甜点稍微失色,不过220一个人呢个价钱绝对系太抵呀!
  • Afternoon tea set