2010-07-13
2位恩师7月生日, 知道TST开左间新野... 去试食3个人食 4𩠌1汤 仲有甜品仲做埋第一个留言的人~ 正~粉葛鲮鱼汤 --> HK$98 好有鱼味 (可惜我唔食鱼的...饮左先知系鱼汤....) 菜心 --> HK$60 都OK .. 不过好似贵左D... 日式煎酿带子 --> HK$90 粒带子都OK大粒双葱牛柳丝 --> HK$78 几香口梅羔骨 --> HK$68 酸酸甜甜咁, 口感几特别, 佢个D一旧旧黄色的唔知系乜, 不过都OK好味 意式芝麻糊 --> HK$20 好好笑, 阿部长记错左做"法式芝麻糊", 我问另一个阿姐, 同普通的芝麻糊有乜分别呀, 佢话细碗D, 香口D.... 又真系细碗D bor 恩师话食唔出同普通之麻糊有乜分别杨枝金露 --> HK$20 足料的露台夜境 --> Very GD食物大致上OK, 几好味个度D 待应其实好nice, 佢地见你唔知点乜菜都会主动suggest D 菜式俾你, 见你只碗D汤饮得差唔多又会帮你添, 全程都好好服待赞咁的价钱, 只系食佢个境其实都抵番晒, 可
3个人食 4𩠌1汤 仲有甜品
仲做埋第一个留言的人~ 正~
日式煎酿带子 --> HK$90 粒带子都OK大粒
双葱牛柳丝 --> HK$78 几香口
杨枝金露 --> HK$20 足料的
露台夜境 --> Very GD
食物大致上OK, 几好味
咁的价钱, 只系食佢个境其实都抵番晒, 可惜侧边位全部都系大枱
好在佢仲有个露台仔俾你行出去影吓相咁, 夜境好正, 可以去睇放烟花~哈哈哈