2025-01-25 0 浏览
*Terrace in seaside *又开到南昌站SOHO West、整间店舖环境都好光猛🤔、分别有室内围绕透明玻璃望到店外景观😍及室外仲可以望见海景😲、系到同朋友坐吓叹吓食吓😚、我觉得真的唔错!鲍鲍高升饭卷 $108呢一款饭卷誉意好意头鲍鲍高升☺️、今次佢嘅饭卷色泽卖相睇得吓😯、每一件饭卷上面都有鲍鱼仔、真系够哂丰富包裹不同配料、多层口感鲍鱼味道美味口感弹牙😋、配埋饭卷啖啖粒粒口感带点辣口够哂惹味!蛇年喜有柿你窝夫 $138呢一整份窝夫望见好丰富色泽配搭好靓😍、层层碟嘅窝夫甘香脆口😚、配埋相生果衬托尤其是个柿子、烟糯外皮包裹甜滑忌廉好特别好似柿子😋、佢嘅窝夫外香松脆内软绵香口、冻咗一样咁正好好食!烧慢煮鸡腿紫苏拌饭 $98呢一碟紫苏拌饭配埋大大只鸡腿🤔、整碟饭色泽好抢眼、食到入口每一啖粒粒炮菜味道、口感带点惹味辣口好醒胃、加埋烧慢煮难腿啖啖口感味道美味!轻盈又满足的烟三文鱼沙律 $86呢一款烟三文鱼沙律食作午餐都几好🤔、如果唔想食咁多肉首选、整碟轻盈又够健康烟三文鱼都好新鲜😚、大大块啖啖口感配埋沙律食都几好!柿事连连柿子绿茶 $58呢一杯柿子绿茶配搭特别🤔、望见卖相好似好好饮、饮到
*Terrace in seaside *
又开到南昌站SOHO West、整间
店舖环境都好光猛🤔、分别有
室内围绕透明玻璃望到店外景观😍及室外仲可以望见海景😲、
系到同朋友坐吓叹吓食吓😚、
我觉得真的唔错!

鲍鲍高升饭卷 $108

配埋饭卷啖啖粒粒口感带点辣口够哂惹味!

蛇年喜有柿你窝夫 $138

烧慢煮鸡腿紫苏拌饭 $98

轻盈又满足的烟三文鱼沙律 $86

柿事连连柿子绿茶 $58

呢一杯柿子绿茶配搭特别🤔、望见卖相好似好好饮、饮到入口柿子香味又带点绿茶味口感特别、食埋上面柿子香甜恰恰好!

橘子咖啡 $58
呢一配橘子咖啡望著都好吸引😯
、上面放咗一整块橙片、整杯饮到
入口带点橘子味道🤔、又有香浓咖啡香味味道都几特别!

2025-01-14
午餐