餐厅: 龍鼓灘海邊BBQ
资讯:

同个朋友由荃湾入屯门龙鼓湾,59M 转K52 巴士,1个钟3个字唔洗就到。场内地方好大,可以选海景位,普通位,冷气位 (较贵,有麻雀玩)。今日风有d大就同朋友选左室内普通位。员工有礼主动,帮手开炉,指路,带玩等等。野食超级多选择and refill ,最爱黑椒鸡翼,芝心丸,蟹子丸,蜜汁叉烧。适逢今日星期日餐厅更送咗糖水南瓜露,手快有手慢冇。入场包每人包一支嘢饮及餐具,另外烧烤叉,烧烤网等自费。场内买饮品雪糕甜品等价钱非常公道。 餐厅海边睇日落黄昏非常优美,有时间可往海边右边上石级,约走10分钟到观景台睇风景。另外餐厅有乒乓枱,足球机,滑梯,家庭单车,扭蛋机等等玩乐设施,适合一家大细,亦令我同朋友有开心既一日。

2022-06-05
  • 黑椒鸡翼