突然想食牛肉放题火锅,就同老公去咗希慎14楼食✨牛気✨我地食Lv4!每位$338/成人,$258/小童/长者,可以食90分钟!本身已经有9款汤底,昆布清汤、牛肉清汤、蕃茄汤、黑蒜豚骨汤、牛骨汤(微辛)、麻辣汤、沙嗲汤、月见寿喜汤、元祖棉花糖寿喜汤宜家系日韩祭,仲多一款泡菜豆腐汤,我地拣咗要呢款少少甜甜辣辣,几开胃!Lv 4可以选澳洲谷饲黑安格斯牛 + SRF 美国极黑牛放题 + 海鲜放题个人觉得SRF美国极黑牛最好味,肉味浓又嫩滑!澳洲谷饲黑安格斯牛都同埋Prime 美国肩胛肉眼略薄其次要食嘅系大海虾,又大只、又新鲜、又弹牙!帆立贝、青口、虾滑都可以,仲有放题少见花胶都算唔错已经好多嘢食, 但自助区都好惊人!咖啡机、三大个汽水柜,目测有十几款 饮品!想食菜有本地水耕菜、菇菌、丸类仲有乌冬、韩国拉面!仲有前菜、水果、甜品、 葡挞等等因为而家系日韩祭,仲有关东煮、茶碗蒸、韩国炒年糕 、鲍鱼人参鸡汤、中华风豚足煮物等等! 真系讲啰讲唔晒!仲可以自己唧北海道牛奶雪糕!种类真系多到不得了,我哋两个食到饱到上心口😂
突然想食牛肉放题火锅,就同老公去咗希慎14楼食✨牛気✨

宜家系日韩祭,仲多一款泡菜豆腐汤,我地拣咗要呢款
少少甜甜辣辣,几开胃!

个人觉得SRF美国极黑牛最好味,肉味浓又嫩滑!
澳洲谷饲黑安格斯牛都同埋Prime 美国肩胛肉眼略薄

其次要食嘅系大海虾,又大只、又新鲜、又弹牙!

帆立贝、青口、虾滑都可以,仲有放题少见花胶都算唔错
已经好多嘢食, 但自助区都好惊人!

咖啡机、三大个汽水柜,目测有十几款 饮品!

想食菜有本地水耕菜、菇菌、丸类

仲有乌冬、韩国拉面!

仲有前菜、水果、甜品、 葡挞等等

仲可以自己唧北海道牛奶雪糕!
种类真系多到不得了,我哋两个食到饱到上心口😂