2018-12-25
餐厅附近有几间日本舖头,呢间门面好吸引,所以入去庆祝圣诞节一入去,侍应哥哥非常热情问你有冇book位,我话冇,佢用一个好似好爆棚既眼神望间舖头,入面有两张吉枱,跟著同你讲,好啦,暂时安排我地坐其中一张,果一下觉得真系好彩,咁多人食都有吉位安排到比我地 (结果另外果张枱成晚冇人坐😅,感觉非常差)先黎两个前菜,罗白牛腩,涷的,而且油脂仲结左系面侍应拎住部pad过黎介绍菜式,我地话惗惗,之后5分钟,佢不断系我地隔离行来行去(唔系传菜)。我地开始点菜: 啤酒,乌冬,寿司,海胆海胆menu写148,但佢话卖哂,得358,立即取消牛肉乌冬: 肥牛,份量多,韧。乌冬,硬果种,似上海粗炒既乌冬。汤,好重味,好咸寿司: 三文鱼,帆立贝,唔新鲜,暖的。寿司饭系散开的,不过味道可以啤酒: 正常餐厅环境: 非常好,摆设很靓。侍应态度非常非常热情,主动倾计,硬销食物价钱: 如果叫menu, 价钱可以结论: 食物质素差,绝对冇下次。环境好,饮啤酒吹水就可以
先黎两个前菜,罗白牛腩,涷的,而且油脂仲结左系面
海胆menu写148,但佢话卖哂,得358,立即取消
啤酒: 正常
价钱: 如果叫menu, 价钱可以
结论: 食物质素差,绝对冇下次。环境好,饮啤酒吹水就可以
牛肉乌冬
萝卜牛腩