Tagline Restaurant and Bar 地址: 尖沙咀宝勒巷10号10 PRAT 4楼#yauyau_尖沙咀大家喺呢间餐厅之前最好去book位,因为佢都几旺下,我𠮶日都系啱啱好Walk in先最尾一台。呢度啲装修好靓,用色好夹,可以糅合到西餐同埋印度嘅风情。另外呢服务都非常之好侍应好识笑同有礼貌。🫓🫓开胃脆米饼 $free呢个饼有啲辣,食落去脆卜卜,而且仲可以任叫。捞埋佢𠮶两个着酱汁有种又甜又清新嘅感觉。🍗🥬烤鸡肉沙律 $105呢个沙律比较干,冇外面食嘅咁湿润,啲菜啊豆啊都系偏干身,但系我想讲𠮶啲花生同豆都好好味,冇𠮶豆嘅草青味。🍗🍛牛油烩咖喱鸡 $138呢度嘅鸡肉非常嫩口,唔会煮得太熟令到佢鞋拾拾。而且佢咖喱做得非常之香,里面嘅香料都好够,上面仲有啲cream,令到佢口感好顺滑,加埋佢啲印度薄饼嚟食,直情食到选晒手指。🫓🫓Garlic/Butter Naan $~26-28我哋今次叫咗牛油同埋蒜头味,佢哋嘅薄饼好松化,有少少酥皮嘅香味,但系又唔会太过油,拎嚟点咖喱汁食,简直欲罢不能。呢度都几抵食,装修又靓服务又好价钱都唔系好贵,我推荐大家都系食呢间印度菜。不过真系要订位
Tagline Restaurant and Bar
地址: 尖沙咀宝勒巷10号10 PRAT 4楼

#yauyau_尖沙咀

🫓🫓开胃脆米饼 $free

🍗🥬烤鸡肉沙律 $105

🍗🍛牛油烩咖喱鸡 $138

🫓🫓Garlic/Butter Naan $~26-28

呢度都几抵食,装修又靓服务又好价钱都唔系好贵,我推荐大家都系食呢间印度菜。不过真系要订位。

味道: 4.5/5
服务: 4.8/5
环境: 4.8/5
番兜: 4.7/5

#尖沙咀美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #尖沙咀印度菜 #印度菜 #tagline #taglinerestaurantandbar